Get Adobe Flash player
Címlap Napkollektoros rendszerek Új termék bevezetés!

postheadericon Új termék bevezetés!

Termékek

Tisztelt Partnereink!

A Szalu Kft. 2010. év közepétől tervezői és kivitelezői jogosultságokkal Napkollektoros rendszerek forgalmazását kezdte meg. Méltán híres HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. évtizedeken keresztül kiválóan teljesítő rendszereinek teljes körű forgalmazási jogát nyertük el.

 

A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyárt, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. A cég 1993-ban átalakult részvénytársasággá.

A vállalat legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. 2002 óta forgalmaz napenergia-hasznosító rendszereket használati-melegvíz előállításra és fűtésrásegítésre.

A kollektorok abszorber felülete különleges szelektív bevonattal rendelkezik, ami magas hatásfokot, jó hőállóságot és hosszú élettartamot eredményez; valamint nem tartalmaz feketekrómot, ami erősen környezetszennyező. A forgalomba hozott szivattyús rendszerek villamos pótfűtéssel vagy központi fűtés rásegítéssel rendelkeznek. Vállalatunk - a napkollektorokon kívül - biztosítja a rendszer működtetéséhez szükséges többi elemet is (tároló, szolárszabályozó, tágulási tartály, stb.). A napenergiával biztosítható részesedés ezekkel a készülékekkel - vízmelegítés esetén - éves szinten 70-80%.

Az alacsony árfekvésből és magas szoláris részarányból eredően a várható megtérülési idő 6-8 év.

Napkollektorok:

Ajánlott napenergia-hasznosító rendszerek:

Támogatás: