Get Adobe Flash player
Címlap Bemutatkozás Informatika

postheadericon Informatikai üzletág

Ipari automatizáláshoz kapcsolódó szoftverfejlesztés

PLC-s és PC-s vezérléseinkhez kapcsolható, elsősorban termelési paramétereket gyűjtő és elemző szoftverek fejlesztése, és már meglévő rendszerbe integrálása a fő tevékenység.

Megrendelő kívánságától függően egyedileg készített vagy vásárolt (SQL, Oracle, MySql)  adatbázismotor felhasználásával, projekt-előkészítésben meghatározott technikai és technológiai háttérre paraméterezett statisztikai programok készítését vállaljuk.

Nagyobb rendszerek tervezése és kivitelezése során modulokra bonjuk a feladatokat, az átláthatóság és az idő- és költséghatékonyság miatt.

MODBUS RTU és ASCII protokollú ipari adatrögzítő rendszerek fejlesztése PC-re, PLC-n keresztül vagy anélkül.


Vállaltirányításhoz kapcsolódó szoftverfejlesztés

Majd egy évtizedes vállalatirányítási rendszer fejlesztési tapasztalatunkat felhasználva kínáljuk ezen szolgáltatásunkat.

Elsősorban J.D. Edwards rendszer könyvelési, logisztikai és termelésirányítási fejlesztési feladatokat vállalunk. Nagy tapasztalatunk van beviteli ablakok belső statisztikák és kimenő okmányok készítésében. JDE rendszer belső felépítésének ismeretében vállaljuk saját vagy más cég által készített szoftverek illesztését.


Weblap fejlesztés, webhosting

Meglévő partnereink különleges kéréseinek megoldására hoztunk létre ezt az üzletágat. Vállaljuk egyedi tervezésű honlapok készítését, kereső optimalizálását.


Irodai alkalmazások

Az ön igényeire szabott MS Office vagy Open Office alapu alkalmazásokkal, hatékony, alacsony költségű megoldásokhoz juthat, melyekkel jelentősen gyorsíthatja a vállalkozása irodai feladatait, legyen szó személyügyi vagy pénzügyi nyilvántartásokról, termelés-, forgalom elemzésről, statisztikákról illetve számla nyomtatásról.

 

 

Szolgáltatásaink különlegessége vállalatunk probléma (projekt) orientált gondolkodásmódjából fakad, mely lehetővé teszi, hogy szakmai tapasztalatunkat ügyfelünk szolgálatába állítsuk.