Get Adobe Flash player
Címlap Napkollektoros rendszerek

postheadericon Komplett napkollektor rendszerek

postheadericon Új termék bevezetés!

Termékek

Tisztelt Partnereink!

A Szalu Kft. 2010. év közepétől tervezői és kivitelezői jogosultságokkal Napkollektoros rendszerek forgalmazását kezdte meg. Méltán híres HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. évtizedeken keresztül kiválóan teljesítő rendszereinek teljes körű forgalmazási jogát nyertük el.

Bővebben...

 

postheadericon STC napkollektor rendszer

Használati melegvíz-készítés napenergiával és elektromos pótfűtéssel

A tartályban elhelyezett napenergia-hasznosító kör hőcserélője látja el alapvetően a vízmelegítési feladatot. A rendszer nyáron napsütéses időben 100%-ban napenergiáról működik. Szükség esetén pótfűtés nyerhető az E1 vagy az E elektromos fűtőtestről.

Bővebben...

 

postheadericon STC2 napkollektor rendszer

alt 

Használati melegvíz-készítés napenergiával és pótfűtéssel a központi fűtési rendszerről és/vagy elektromos fűtőtestről

 

A napkollektorok a beépített alsó hőcserélőn keresztül fűtik a tartályt. A rendszer nyáron napsütéses időben 100%-ban napenergiáról működik. Szükség esetén a pótfűtést az elektromos fűtőtest (E, E1), vagy a beépített felső hőcserélőn keresztül a központi fűtés biztosítja.

Bővebben...

 

postheadericon STC+UH napkollektoros rendszer

 

Használati melegvíz-készítés napenergiával az előfűtő tárolóban és pótfűtéssel az utófűtő tárolóban (villany-, gáz-, vagy indirekt bojler)

 

Az utófűtő tároló (UF) a használati-melegvíz ágban sorba van kötve az előfűtő tárolóval. Az utófűtő tároló lehet akár már meglévő vízmelegítő készülék is. A rendszer nagy előnye, hogy semmiféle keveredés nem jön létre a napenergiával és a pótfűtéssel előállított melegvíz között. Ezáltal javul a szolár rendszer hatékonysága.

Bővebben...

 

postheadericon STC+HTG napkollektoros rendszer

 

Használati melegvíz-készítés és fűtésrásegítés napenergiával

A napkollektorok tavaszi/őszi időszakokban biztosítják a használati melegvíz előállításon kívül a fűtésrásegítést is. A rendszer nyáron napsütéses időben 100%-ban napenergiáról működik. Szükség esetén a pótfűtést a kondenzációs gázkazán biztosítja.

Bővebben...