Get Adobe Flash player
Címlap Forróvíz tárolók

postheadericon Forróvíztárolók

postheadericon Kémény nélküli gázfűtésű forróvíztároló

alt

GB típusjelű gázfűtésű forróvíztárolók
(kémény nélküli kivitel)

 

A falra szerelhető, zártrendszerű készülékek egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. Az űrtartalomválaszték: 80 és 120 liter.

Csatolmányok nevei:
Fájl letöltése (Vizmelegito keszulekek 2007 HU mod02.pdf)Vízmelegítő készülékek

Bővebben...

 

postheadericon Kéményes gázfűtésű forróvíztároló

GB típusjelű gázfűtésű forróvíztárolók
(kéményes kivitel)

A falra szerelhető, zártrendszerű készülékek egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. Az űrtartalomválaszték: 80, 120 és 150 liter.

 

Bővebben...

 

postheadericon Álló forróvíztároló

Z300T zártrendszerű, villamos fűtésű, álló forróvíztároló

A padlóra állítható, zártrendszerű készülék egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. A készülék külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez.

A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja. A tároló hőszigetelése 50 mm vastag freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőntartását. A felfűtési idő mindössze 4 óra. A melegvíz hőmérséklete nem szabályozható, gyárilag 65oC-ra állítottuk be.

 

Bővebben...

 

postheadericon Fali vízszintes forróvíztárolók

ZV... típuscsalád
Zártrendszerű, vízszintes elhelyezésű villamos fűtésű forróvíztárolók

A falra, akár jobbos akár balos kivitelként ill. a mennyezetre valamint a padlóra is, felszerelhető, zártrendszerű készülékek egy vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A felszerelés csak vízszintes helyzetű lehet. A készülékek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez. A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja.

 

Bővebben...

 

postheadericon Fali függőleges forróvíztárolók

Z...E, Z...EK és SDN típuscsaládZ30E  forróvíztároló
Zártrendszerű, villamos fűtésű, fali függőleges forróvíztárolók

A HAJDU forróvíztárolók háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére szolgálnak. Az igen széles választéknak köszönhetően szinte minden igényhez választható optimálisan megfelelő készülék.

A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. A készülék külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez.

 

Bővebben...